Kategorije
Zaboj
0

Na spletni strani www.pivoljub.si lahko opravite tudi spletni nakup. Cene izdelkov, navedenih na spletni strani so enake kot pri osebnem nakupu in prevzemu v trgovini Pivoljub na Dunajski 115, žal pa pri nakupu v spletni trgovini nekateri izdelki niso na voljo (npr. kozarci).

Povzetek pogojev nakupov v spletni trgovini
www.pivoljub.si:
  1. Dostavo blaga, kupljenega v spletni trgovini, vršijo dostavne podjetje DPD.
  2. Tako kot tudi v trgovini Pivoljub na Dunajski 115 v Ljubljani prodajamo alkoholne pijače le polnoletnim osebam. Zato mora kupec zagotoviti, da bo blago sprejela polnoletna oseba, ki ga ne bo posredovala mladoletniku.
  3. Podjetje DPD dostavlja le od delovnikih. Pomembno je, da je kupec ali pooblaščena polnoletna oseba ob dnevu nakupa na kraju dostave, posredovanem ob nakupu. V primeru potrebe po ponovni dostavi morebitni stroški bremenijo kupca. V izogib težavi pri dostavi je smiselno pred dostavo telefonsko kontaktirati DPD in se z njimi dogovoriti o času dostave.
  4. Kupljeno blago je med prevozom zavarovano, v Pivoljubu pa tudi poskrbimo za čim boljšo začito pred razbitjem/razlitjem. Blago pakiramo v kartonske škatle. Če bi želeli imeti naročeno blago v originalni embalaži, ga morate naročiti točno toliko, kot ga je v njej.
  5. Znesek minimalnega naročila v spletni trgovini Pivoljub znaša 20,00 EUR z vključenim DDV (neupoštevajoč strošek dostave).
  6. Strošek dostave znaša največ 5 EUR (DDV vključen). Dostava je mogoča le za naslove v Sloveniji!
  7. Če pri nakupu kupec izbere Osebni prevzem v trgovini kot način dostave, bo blago v trgovini zanj rezervirano 7 dni od dneva plačila. Če v tem času v trgovini Pivoljub na Dunajski 115 ne bo prevzel blaga, bo blago vrnjeno na police in mora kupec ponovno rezervirati termin za prevzem blaga (po elektronski pošti ali telefonu).

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonu 040 550-620 (v odpiralnem času trgovine) ali prek emaila na info@pivoljub.si.

Novi izdelki
Posebne ponudbe