Kategorije
Zaboj
0
Šestorček Pivoljubov izbor: Blond&Amber 8
Šestorček Blond&Amber 13
Šestorček Blond&Amber 13
Koda izdelka: 0608614783540
Znamka: Pivoljub
Stanje izdelka: nov
Masa: 3600g
14,99 € z DDV

12,29 € brez DDV
? Davčna stopnja v: Slovenia.
V zaboj
Opis

Pivoljubov izbor

Pivoljubov izbor je serija unikatnih darilnih paketov s po 6 pivi različnih pivovarn, ki ljubitelju kakovostnega piva odpre svet piva, kot ga do sedaj mogoče še ni poznal. V privlačno, posebej za Pivoljub in to priložnost oblikovano darilno embalažo, smo položili 6 piv, ki so po stilu piva podobna, a obenem drugačna, saj vsaka pivovarna uporablja svoj kvas, edinstveno mešanico svetovnih hmeljev in kakovosten slad. S serijo šestorčkov Pivoljubov izbor smo pokrili vse glavne svetovne stile piva ter pokukali tudi izven uhojenih poti. Lahko rečemo, da s tem darilom ne morete razočarati obdarjenca, lahko pa mu odprete pot v svet izven običajnega dojemanja okusa piva.

Šestorček Blond&Amber #8

Blond ale piva so namenjena osvežitvi pivopivcev, ki želijo več okusa in hmeljenosti, kot jo lahko ponudi industrijski ležak. Amber stil pa označuje pivo, ki je s svojo jantarno barvo malo temnejše in običajno malo manj hmeljeno kot klasično (American) pale ale pivo.

V šestorček zmeraj položimo piva, ki so po našem mnenju aktualna in si zaslužijo pozornost. Vsebina se tako zmeraj spreminja, tako da za točen seznam piv v paketu povprašajte prodajalca v trgovini Pivoljub.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju!
Mnenja
Nihče še ni ocenil - bodite prvi!
Vaše mnenje
Izdelek je dodan v zaboj
x

-------- ali --------