London Porter 500ml ploč.
5011885009786
1,78 € z DDV

1,46 € brez DDV
? Tax based on Slovenia.
London Porter 500ml ploč. Opis

London Porter 500ml ploč.


Stil: Porter               .
Ratebeer ocena:    100.

Alk. stopnja: 5,4%.
Pločevinka: 500ml.
Kartonsko pakiranje: 24 pločevink.
Izvor: Angleško pivo.

„Bogato, temno in kompleksno pivo. Definitivno vredno požirka, če vam je všeč nekaj močnejšega od kave.“

Podrobno

V zgodnjem 19. stoletju so imeli navado v istem kozarcu piti mešanico dveh ali celo treh vrst piva. Točenje iz treh sodov je bilo točaju zelo zamudno, zato so pivovarji izumili novo vrsto piva (entire), ki je imela enak okus kot prejšnje mešano pivo. Takoj so ga vzljubili delavci in postreščki (porters) na londonskih tržnicah, od slednjih pa je sčasoma dobil tudi ime.

London Porter zajema okuse izvirnih napitkov do popolnosti. Bogato, temno in kompleksno pivo London Porter je narejeno iz mešanice sladnih vrst Brown, Crystal in Chocolate, kar mu daje kremo na vrhu, lepo uravnovešeno s tradicionalnim hmeljem Fuggles. Niz okusov gre dobro z različno hrano, od bogatih mesnih jedi do ostrig in celo čokoladnih pudingov.

Okus piva London Porter


Temno rjavo, skoraj črno pivo. Zgornji del je bel in penast. Dominira praženi del skupaj z aromo kave in čokolade. Višja vsebnost alkohola daje dobro alkoholno toploto, ampak slad je tisti, ki vodi okus. Praženi slad (Crystal, Chocolate in Brown) omogoča močne okuse kave z malo praženega kostanja. Požirek se zaključi z grenkobo hmelja Fuggles v kombinaciji z ostrino praženega slada. Fuggles daje pivu tudi zemeljsko noto.

Sestavinevodaječmenov sladhmeljkvas.
Alergeni: gluten.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju!
Znamka:
Fuller''s
masa:
550
Stanje izdelka:
nov
Mnenja strank
(Vaše mnenje)
5/5
London Porter - za ljubitelje temnega piva
Poln okus in pookus , ni grenak kot nekatera temna piva , ne preveč gaziran , skoraj vsega ravno prav za moj okus ,vsaj kar se tiče okusa temnega piva . Včeraj sva ga z ženo prvič poskusila v caffeju pod Kolosejem in sva bila navdušen , tako , da sem si prepisal podatke z etikete o distributerju za Slovenijo . Potem pa seveda na internet in že sem tu na pravi strani za ljubitelje piv . Ob ponovnem obisku Ljubljane moram obvezno obiskati Pivoljuba , da si nabavim nekaj steklenic LP-ja ,verjetno pa se bo našlo še kako drugo dobro pivo vredno nakupa in požirka . Pa saj v tem je čar , da ima vsako pivo pač svoj specifičen okus , ki nam je eno bolj drugo pa manj všeč , glede na ponudbo pa verjamem , da se v Pivoljubu za vsak okus nekaj najde . Nekaj dobrega seveda . Komaj ��akam , da obiščem ta beer shop .
Zaboj
Izdelkov 0
Vrednost 0,00 €
Kupi
Pred kratkim ogledano
Izdelek je dodan v zaboj
x

-------- ali --------