Rdeče vino se ne pije iz ozkih kozarcev in belo ne iz širokih čaš. Prav tako je pri pivu. Vsakemu stilu piva pritičejo ustrezni kozarci. V Pivoljubu vam nudimo kar nekaj vrst kozarcev in čaš za popolnejši užitek. Žal so zaradi možnosti razbitja med prevozom na voljo le za osebni nakup v trgovini Pivoljub na Dunajski 59 v Ljubljani.

 Omogočamo tudi nakup originalnih majic, barskih brisač ipd.
5 izdelkov za pojem "Kozarci, majice ipd."
Prikaži rezultate kot:
Mreža
Seznam
Čaša Kwak
Čaša Kwak . Le osebno v trgovini PivoLJub .
11,90 €
Čaše za belgijsko pivo
Čaše za belgijsko pivo . Le v trgovini PivoLJub . Nudimo lep izbor originalnih čaš za belgijsko pivo. (Pozor! Nakup je mogoč le osebno, v trgovini Pivoljub.)
4,40 €
Knjiga Startup d.o.o. James Watt, Brewdog
Knjiga enega ustanoviteljev najuspešnejše evropske craft pivovarne Brewdog. James Watt v njej razkriva svoj, "punkovski" recept za poslovni uspeh. Manifest drznega podjetništva za 21. stoletje Startup...
25,00 €
Pint čaše za angleško pivo
Čaše za angleško pivo. Le v trgovini PivoLJub . Nudimo izbor originalnih čaš za angleško pivo. (Pozor! Nakup je mogoč le osebno, v trgovini Pivoljub.)
3,90 €
Pint kozarci za angleško pivo/cider
Pint kozarci za angleško pivo/cider. Le v trgovini PivoLJub . Nudimo lep izbor originalnih kozarcev za angleško pivo/cider. (Pozor! Nakup je mogoč le osebno, v trgovini Pivoljub.)
2,90 €
Zaboj
Izdelkov 0
Vrednost 0,00 €
Kupi